.

Lengyel cégek jegyzéke. Üdvözöljük üzleti információs portálunkon. Meghívjuk Önt, hogy használja fel a lengyelországi vállalkozókról és cégekről összegyűjtött adatokat. Portálunk lehetőséget kínál érdekes gazdasági javaslatok megtalálására, és célja az együttműködés elősegítése ezen a kereskedelem területén. Online előadásaink főbb rovatai: Otthon és kert, Iroda, Fogyasztási cikkek, Élelmiszer, Ipar, Építőipar, Javítás, Gépek és berendezések, Autóipar, Közlekedés, Orvostudomány, Kereskedelem, Szolgáltatások, Exkluzív termékek, Turizmus és Mezőgazdaság. Az általunk közölt információk kereskedelmi jellegűek, és vállalkozásoknak és vállalkozásoknak szólnak. Hogyan csatlakozz hozzánk? Látogassa meg az aktru.pl – online bemutatók oldalt. Tanácsadóink minden kérdésre válaszolnak, és a legjobb megoldást kínálják az Ön igényeinek. Szállításainkat elsősorban lengyel cégeknek hirdetjük meg vállalkozóknak az Orosz Föderációból, Ukrajnából, Fehéroroszországból, Litvániából, Kazahsztánból, Azerbajdzsánból, Grúziából és más olyan országokból, ahol a lengyel árukra van kereslet. és a termékek évről évre nőnek. A lengyel vállalatok oroszországi népszerűsítésével arra törekszünk, hogy megteremtsük a feltételeket a lengyel áruk FÁK-országokba történő exportjához.

Ez az információ

kereskedelmi jellegű, és vállalkozásoknak és vállalkozásoknak szól. A lengyel cégeket népszerűsítő előadásaink címzettjei elsősorban az Orosz Föderáció, Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Grúzia, Örményország, valamint az EU országaiból: Belgium, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország, Olaszország, Dánia, Írország üzletemberei. , Nagy-Britannia , Görögország, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Finnország, Svédország, Cseh Köztársaság, Ciprus, Észtország, Litvánia, Lettország, Málta, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, Bulgária, Románia, Horvátország és más országok, ahol kereslet a lengyel árukra és a termékek évről évre növekszik. A lengyel vállalatok oroszországi népszerűsítésével arra törekszünk, hogy megteremtsük a feltételeket a lengyel áruk FÁK-ba történő exportjához.

Keleti ügyfeleket keres?

Katalógusunkban gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet több százezer kelet-európai címzettel. Mutasd meg a legjobb oldaladat!

Lengyel árukra/szolgáltatásokra van szüksége?

Katalógusunkban számtalan lengyel cég található, amelyek a legjobb minőségű termékeket kínálják és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják.

Kiemelt cégek

Robert Andrzej Burzynski
Robert Andrzej Burzynski
www.funeralne.polfirms.ru
BÚTORGYÁRTÁSI FORMA
BÚTORGYÁRTÁSI FORMA
www.forma.polfirms
Top.Mail.Ru