Az Aktru céget 2005-ben, március 25-én alapították. Fő tevékenységünk lengyel cégek és cégek internetes reklámozása keleti cirill betűkkel. Európa, ahol nagyon kevés információ áll rendelkezésre Lengyelországról és a lengyel cégek tevékenységéről. Jelenleg tehát több mint 2000 lengyelországi ügyféllel működünk együtt, akiknek tevékenységét sikeresen bemutatjuk az interneten Kelet-Európában.

Csapatunk marketingre, online prezentációkra, honlapkészítésre, angol, német, orosz, ukrán, francia, spanyol és lengyel nyelvű fordításra szakosodott szakemberekből áll. Csapatunk közül sokan beszélik az oroszt és az ukránt anyanyelvükként.

Megfeleljen a keleti piac elvárásainak - Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Lettország, Litvánia, Észtország és más FÁK-országok vállalkozói, gyártói, kereskedői és importőrei . Kényelmes információs katalógusokat hoztunk létre, amelyekben lengyel cégekről, gazdaságokról, irodákról és turisztikai helyekről tettünk közzé és teszünk közzé információkat. Így próbálunk információt eljuttatni a potenciális partnereinkhez, ügyfeleinkhez.

Három katalógusunk egyikében (Polturizm/Polagro/Polfirms) érdekes grafikon-szöveg formában helyezhet el információkat cégéről, irodájáról, turisztikai helyszínéről orosz, ukrán és más idegen nyelveken. . .Online prezentációinkat orosz, ukrán és európai aldomaineken tároljuk, ami még hatékonyabbá teszi őket. A szöveges anyagokon kívül lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a prezentációkon grafikus anyagokat (fotók, videók, animációk, stb.) helyezzünk el ügyfeleink számára, melynek eredményeként egy teljes értékű, dinamikus és interaktív minioldalt kap! Ami nem csak a szemnek tetszetős, de hatásával és a keresőkben elfoglalt pozícióival is meglep!

Lengyel cégek online hirdetését is kínáljuk a nyugat-európai interneten! Nyugat-európai online hirdetési ajánlatunk tartalmazza a prezentáció német és angol vagy más európai nyelvre történő fordítását. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, részletesebb információkat találhat hivatalos weboldalunkon.www.aktru.pl.

Keleti ügyfeleket keres?

Katalógusunkban gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet több százezer kelet-európai címzettel. Mutasd meg a legjobb oldaladat!

Lengyel árukra/szolgáltatásokra van szüksége?

Katalógusunkban számtalan lengyel cég található, amelyek a legjobb minőségű termékeket kínálják és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják.

Polfirms
Top.Mail.Ru