.

Üdvözöljük üzleti információs portálunkon, ahol a lengyel vállalatok címjegyzékét találja.

Felhívjuk Önt, hogy használja fel a lengyelországi vállalkozókról és cégekről összegyűjtött adatokat. Portálunk lehetőséget kínál érdekes gazdasági ajánlatok megtalálására, és célja a hazai és nemzetközi kereskedelem terén történő együttműködés elősegítése.

Online prezentációink fő részei olyan kategóriákat tartalmaznak, mint: Otthon és kert, Iroda, Napi használati cikkek, Élelmiszer, Ipar, Építőipar, Javítás, Gépek és berendezések, Autóipar, Közlekedés, Orvostudomány, Kereskedelem, Szolgáltatások, Exkluzív áruk, turizmus és mezőgazdaság.

Az általunk közölt információk kereskedelmi jellegűek, és vállalkozásoknak és vállalkozásoknak szólnak. Üzeneteink címzettjei A lengyel reklámcégek főként üzletemberek az Orosz Föderációból, Ukrajnából, Fehéroroszországból, Kazahsztánból, Azerbajdzsánból, Grúziából, Örményországból, valamint az EU-országokból: Belgium, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Németország, Olaszország, Dánia, Írország , Nagy-Britannia, Görögország, Spanyolország, Portugália, Ausztria, Finnország, Svédország, Csehország, Ciprus, Észtország, Litvánia, Lettország, Málta, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, Bulgária, Románia, Horvátország és más országok, ahol a kereslet a lengyel áruk és termékek növekszik minden évben . A lengyel vállalatok oroszországi népszerűsítésével arra törekszünk, hogy megteremtsük a feltételeket a lengyel áruk FÁK-országokba történő exportjához.

Ajánlatunk az egyetlen, amely az optimalizálás (kulcsszóválasztás és hierarchia) révén magas pozíciókat garantál a keresőkben.

Az előnyök, amelyeket a velünk való együttműködéstől várhat:

Minden munkánkat független weboldalként végezzük, ami azt jelenti, hogy Ön egy független weboldal, amely könnyen elérhető és megtalálható a keresőkben megfelelően kiválasztott kulcsszavak megadásával.

A prezentációkat a keresőmotorok teljes mértékben indexelik, és a helyesen használt kulcsszavak tekintetében vezető pozíciót foglalnak el (a kulcsszavak kiválasztása a megrendelővel egyeztetve).

Az együttműködés során ingyenes projektfrissítéseket biztosítunk. Szeretnénk, ha a kelet- vagy nyugat-európai potenciális címzettek számára kínált ajánlatot folyamatosan fejlesztenék és tökéletesítenék.

A beérkező szállítással kapcsolatos információkat a portál legnépszerűbb katalógusai vagy más csereoldalak linkként tartalmazzák. Linkcsere csak olyan portálokkal történik, amelyek nagyon magas Titz és PageRank értékkel rendelkeznek, ami magasabb beküldési pozíciót garantál a keresőkben.

Létrehoztunk Önnek egy Google Portal fiókot, ahol teljes mértékben nyomon követheti a céloldal látogatások mozgását a Google Analytics rendszeren belül. Ennek eredményeként ügyfeleink önállóan ellenőrizhetik webhelyük napi statisztikáit.

A dinamikus grafikák, például a filmek esetében a prezentációk a youtube.com-fiókokhoz kapcsolódnak, megszabadítva az oldalt a nehéz grafikáktól. Ezen anyagok használata pozitívan befolyásolja ajánlata vonzerejét. A szövegek és a metacímkék leírásának fordítását oroszországi, ukrajnai és lengyelországi szakosodott alkalmazottak végzik, ami garantálja a fordítások helyességét, a mondatok helyes szintaxisát stb. A prezentációkban szereplő információkat linkelheti webhelyére. Vállalkozók ezrei bíztak már bennünk, bízzatok Ön is! Csatlakozzon ügyfélkörünkhöz és tegyen egy lépést előre cégében, fejlessze azt és bővítse kapcsolati listáját új nemzeti és nemzetközi szintre! Hogyan kezdje el az együttműködést velünk? Ez egyszerű. Látogassa meg az aktru.pl oldalt - online szállítás, és lépjen kapcsolatba velünk. Tanácsadóink minden kérdésre válaszolnak, és a legjobb megoldást kínálják a cégünkkel való együttműködéssel kapcsolatos igényekre. Példák befejezett online prezentációs projektekre: www.abakus.polfirms.ru www.artshobby.polfirms.ru www.bosma.polfirms.ru www.elint.polfirms.ru www.kompensatory.polfirms.ru www.protect-vehicle.polfirms.ru www.risca.polfirms.ru www.unidelta.polfirms.ru www.zalchem.polfirms.ru.

FIGYELEM!! A részünkre bocsátott összes grafikai és szöveges anyagnak függetlennek kell lennie mások szerzői jogaitól, és a megbízó kizárólagos tulajdonát kell képeznie, ha Ön mások szerzői jogai által védett anyagot bocsát rendelkezésünkre, az ügyfél kizárólag felelős annak átadásáért és a szállításban való felhasználásáért.

Keleti ügyfeleket keres?

Katalógusunkban gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphet több százezer kelet-európai címzettel. Mutasd meg a legjobb oldaladat!

Lengyel árukra/szolgáltatásokra van szüksége?

Katalógusunkban számtalan lengyel cég található, amelyek a legjobb minőségű termékeket kínálják és a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják.

Kiemelt cégek

Robert Andrzej Burzynski
Robert Andrzej Burzynski
www.funeralne.polfirms.ru
BÚTORGYÁRTÁSI FORMA
BÚTORGYÁRTÁSI FORMA
www.forma.polfirms
Polfirms
Top.Mail.Ru